keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Testissä

Mä sain kuun alussa L'Orealilta testiin pari Garnierin uutta vaalennustuotetta Nutrisse Truly Blond -tuotesarjasta!Testattavaksi pääsi siis vaalentava suihke sekä sävyttävä
hoitoaine keltaisuutta vastaan. Mähän otin nämä aivan ilomielin testiin, koska täällä taistellaan keltaisuutta vastaan ihan kunnolla!

Katselin tuossa joku aika sitten kännykästä reilun kuukauden takaista kuvaa suoraan kampaajakäynnin jälkeen, kun mun hiukset oli lähempänä harmaata kuin keltaista blondia. Ihan salakavalasti se kiva kylmä harmaan sävy on vaihtunut kellertävään, joten aloitin testin innolla!Nyt kuukauden testin jälkeen huomaan kellertävän sävyn vaihtuneen taas kylmempään eli testin tulos oli ainakin mulla onnistunut! Vaalentava suihke kuulemma aktivoituu lämmössä ja luulenkin, että föönin avulla vaalentava vaikutus on saatu maksimoitua. Pidin myös hoitoainetta saunassa pidempäänkin kuin ohjeen mukaan olisi vaadittu (eli 5-10 minuuttia) ja se toi kauniisti kylmiä sävyjä ihan tuolta hiusten juuresta alkaen esiin. Hyvä ylläpitävä tuote, joka jää mun käyttöön nyt testijakson päätteeksikin!

Ei kommentteja: