keskiviikko 23. syyskuuta 2015

FALL FAVS

Muhun on iskenyt joku hameihastus! Eniten silmää miellyttää midi-mitta, oli materiaali sitten nahkaa, villaa, puuvillaa... // I S O farkkutakki ja vähän ysäriviboja. Tämmöstä mä etsiskelinkin jo alkusyksystä kirpparilta. // Sporttisuus iskee myös! Haluaisin jotkut kivat sporttiverkkarit, joita vois käyttää ihan sellaisenaan. Adidaksella näyttäis olevan kivoja...


Ai että!! En kestä kuinka hyvän näköisiä nämä kaikki asut on!! Tämä asu lähtee toteukseen ihan tällaisenaan, kunhan ensin löydän kivan poolopaidan.. // Joskus lukioaikoina tuli ensimmäinen otk-vimma, johon itsekin lähdin mukaan. Ne saappaat on mitä ilmeisemmin jo myyty.. Mutta nyt kun niitä on taas alkanut näkymään, niin mun silmää miellyttää ihan hurjasti pitkien saappaiden ja lyhyehköiden hameiden yhdistelmä! // Viitta, poncho.. Mikä se nyt oikealta nimeltään sitten on? Kuitenkin, tuo mikälie on pyörinyt mielessä jo loppukesästä, kun niitä alkoi kauppoihin ilmestymään!

Muistan elävästi kun viime syksynä ostin itselleni hatun.. Mua jännitti tosi paljon "uskallanko" käyttää sitä! Siitä lähtien hattu kuitenkin on ollut varmaankin mun lempiasuste! // ... Ja muistan myös sen hetken kun vedin ensimmäistä kertaa pillifarkut päälleni ja vannoin, ettei leveälahkeisia housuja tulla enää ikinä näkemään mun päällä... Innostus leveälahkeisuuteen iski oikeastaan viime viikonloppuna Imatralla kiitos mun ikivanhojen ylisuurien pyjamahousujen! Yht äkkiä huomasin olevani peilin edessä housut päällä mallailemassa kuinka hyvältä se malli näyttäisikään... // Kengät. Heikkous, johon lankean a i n a. Viime syksystä mua on kutkuttaneet Niken air forcet ja nyt sitten uusimpana villityksenä air maxit valkoisessa sävyssä. Bongailen koko ajan ihania asuja, joissa on valkoiset lenkkarit!

Kerrospukeutuminen. Niin mun juttu! // Ylisuuret, muhkeat ja maskuliiniset takit... Niin mun juttu x 2 // Niinkin yksinkertainen asia kuin mustat tennarit. Oon jo niin monta kertaa huokaillut ja todennut tarvitsevani sellaiset!


Tämä oli nyt sitten vähän niin kuin kirje joulupukille lompakolle.


Kuvat: Pinterest


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

EI EI EI EI EHDOTON EI leveille lahkeille!
EI puutu enään kuin superstarsit ja Dakinen reppu niin ylä-aste here i come!!
joten ei..
Muut kyllä kuullostaa oikein hyviltä :)

Anna Veikkanen kirjoitti...

Haha, mussakin tää herätti joku aika sitten yhtä vahvoja tunteita ja mielipiteitä.. Kiva kuulla jos mun must havet on muuten sun mieleen :)