keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Bra talk


Rintaliivijuttuja isolla ärrällä! Oon jo pidemmän aikaa haikaillut siroja mustia pitsirintsikoita. Niille, joilla on vähänkään isompi rintavarustus, niiden löytäminen on kyllä helpommin sanottu kuin tehty! 

Näin kaverin kuvan instagramissa, jossa oli vino pino toinen toistaan ihanampia pitsihepeniä ja oli aivan pakko kysyä että missä noita muka myydään. Kuulemma Lindexissä.
Suuntasin heti työvuoron jälkeen Aleksanterinkadun Lindexiin ja siellähän sitten vierähti tovi. Siellä oli siis vaaaikka minkälaisia pitsijuttuja! Rakastuin! Olisin halunnut ostaa ihan jokaisen... Ja sitten toinen suht painava syy ostamiselle oli mukavuus. Siis mulla ei i-k-i-n-ä oo ollut näin mukavia liivejä. Mutta näissä ei ookaan kaaritukea tai muita toppauksia. Se on kuitenkin ihan ok, koska istuvuus on sen verran hyvä. Taustatietoa sen verran, että oon aina kammonnut kaarituettomia rintsikoita. Ja nyt ne onkin ihan parhaat!

Ainoan miinuksen olen keksinyt ja se on hinta. Vajaa 30€ "pitsitopista" on musta aika paljon ja Antti sanoikin hyvin; "Siinä on kyllä kankaan metrihinta kohdillaan." :D Varsinkin, kun suuri osa kaarituellisistakin rintsikoista oli edullisempia.
Odottelen kuumeisesti seuraavaa palkkapäivää, jolloin ryntään ostamaan lisää pitsi-ihanuuksia!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tukeeko noi kuinka hyvin povea? Pystyykö siis käyttämään ihan arkenakin ilman että rintavarustus muistuttaa omasta mummosta..

Anna Veikkanen kirjoitti...

Kirjottelinkin, että istuvuus on kuitenkin hyvä eli mun mielestä tukee riittävästi kunhan koko on oikea :-) ja mä oon käyttänyt ihan joka päivä koska nämä on niin mukavat!