tiistai 25. elokuuta 2015

@Blockfest

Koska mun kuvasaldo on syystä tai toisesta ehkä säälittävin ikinä viikonlopun Blockfesteiltä, turvauduin tekemään kollaasin siitä, että mitä siellä Tampreella sitten tehtiinkään! Oli ihana kokoontua vanhalla lukioporukalla ja viettää koko viikonloppu yhdessä!!



Perjantaina syötiin Napolissa pizzat. Päästiin terassipöytään ravintolan ollessa tupaten täynnä ja kesäisen illan ja seuran kruunasi sangriakannu. Siitä hetkestä oli hyvä aloittaa tyttöjen viikonloppu! / Pizzalta drinksuille. Vieri vieressä oli vaikka kuinka monta istuskelupaikkaa ja tämän paikan nimi oli Minibaari. Edullista ja super hyvää. / Lauantain aikataulun suunnittelua... 
/ Lauantai alkoi brunssilla (jossa söin ehkä eniten ikinä!??) ja jatkui itse tehdyillä drinkeillä! Tästä oli hyvä suunnata festaroimaan!!



Matkalla alueelle! Saatettiin matkan aikan spontaanisti yhdessä tuumin huudella "Chekkonen, Chekkonen!!" Miten niin fiiliksissä? / Ennen ELAn keikkaa. Sää oli muuten aivan t ä y d e l l i n e n. / Käytiin tietenkin HMLovesBlockfest photoboothissa. Rohkaistuin ja kävin myös moikkaamassa erästä seuraamaani tamperelaisbloggaajaa! / No se Cheek. Tääkin kuva on oikeasti screenshot mun kuvaamasta videosta. Fiilis 10/10!! Meidän paikat oli muuten aika sopivasti "kameralavan" takana, joten meillä oli käytännössä suora näkyvyys lavalle (Y)



Ja tällä hetkellä ollaan sohvan pohjalla. Taisin napata festareilta jonkun räkätaudin mukaani... Kaikista hulluinta tässä taudissa on se, että se iski (kirjaimellisesti) kirkkaalta taivaalta eilen Stadikalla aurinkoa ottaessa. Aivastin, nenä alkoi vuotaa, kurkkua koski ja pää tuntui painavalta.  Toivottavasti pääsen vielä nauttimaan noista viimeisistä aurinkoisista päivistä ennen koulun alkua..


Ei kommentteja: