maanantai 16. marraskuuta 2015

Meidän tarina


Mun oli tosi vaikea päättää mikä otsikko tälle tekstille tulisi.. Niin monta sopivaa! Hän, meidän tarina, pieni yhtälö: A+A=2V..

Joka tapauksessa, halusin tulla kertomaan tänne mun ja Antin "tarinan". Tavattiin meidän molempien kotikaupungissa, Imatralla, baarissa. Vaikka kumpikin meistä on Imatralta, ei jostain syystä tunnettu ollenkaan. Sopivasti ikäeroa, niin yhteisiä tuttuja löytyi käytännössä pyöreät nolla.

Mä olin baarin narikassa töissä ja Antti asiakkaana. Jossain vaiheessa iltaa huomasin, että nyt tämä tyyppi ravaa kyllä melkoisen tiuhaan narikassa ja seuraavalla kerralla kehotan tarkistamaan, että kaikki tavarat tuli nyt oikeasti mukaan. Antti ehdotti melkein heti ensi töikseen, että pitäisikö meidän mennä treffeille mutta en ollut ollenkaan kiinnostunut tästä tarjouksesta. Tarjouksia nimittäin sateli siinä baarissa jonkin verran.

Antti kyseli mun nimeä mutta sukunimeäni en kuitenkaan paljastanut. Kun aamuyöllä pääsin työvuorosta ja tulin kotiin, kurkkasin vielä nopeasti facebookin ja huomasin että inboxissa odottaa viesti joltain Antilta... Hetken päästä tajusin, että tämähän on siltä sankarilta, joka halusi mun kanssa treffeille. 

Juteltiin muutamia kertoja ja Antti pyysi useastikin mua ulos. Lopulta suostuin ja Antti vei mut hienoon ravintolaan syömään. Myöhemmin paljastui, että Antti oli maksanut portsarille mun sukunimestä vähän ekstraa... Hassua, kuinka monen mutkan kautta tähän on päädytty ja ollaankin monesti mietitty onko kohtalolla ihan oikeasti ollut jotain tekemistä asian kanssa. Entä jos en olisi ollut tuona iltana töissä? Entä jos Antti ei olisi keksinyt sukunimeäni? Entä jos Antin viesti olisikin mennyt muut-kansioon ja olisin vaikka katsonut sen vasta nyt? 


Paljon on tapahtunut tuon illan jälkeen ja tällä hetkellä asutaan jo toisessa yhteisessä kodissa. 

Ihanaa vuosipäivää rakas! <3

2 kommenttia:

Saranda Dedolli kirjoitti...

<3<3 sata sydäntä teille ja tälle stoorille!

Anna Veikkanen kirjoitti...

Heeeii ihanaa <3!