sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kiireen keskellä

Täällä on oltu niin kiireen keskellä, että i h a n koko ajan on ollut vaikka ja mitä tehtävää. Asiaahan ei ole auttanut yhtään mun univaikeudet.. Vai johtuuko ne sitten siitä kiireestä? Hyvä kierre alkamassa! Huomenna mulla on kuitenkin vuoden ensimmäinen tentti ja tässä mennään jo hyvää vauhtia kohti joululomaa!!

Mitä mä sitten oon täällä tuli hännän alla puuhaillut?

Näyttänyt mm. tältä ehkä joka toinen päivä. // Istunut ryhmätyömeetingeissä harvasen päivä (ja hörppinyt ylihinnoiteltua "kaakaota") // Viettänyt vuosipäivää <3 // ... tämän viiksivallun kanssa. #movember #noshavenovember


Löytänyt ihan sika makeen kuvauspaikan! // #sunsetfan94 // x2.. Tänä päivänä tultiin porukalla koulusta kotiin päin ja taivas oli ihan pilvessä kun ennustin, että kohta muuten nähdään hieno auringonlasku! Niinhän siinä sitten kävi - vuosien auringonlaskubongailu on tuottanut tulosta ;) // Lemppariruuan valmistusta.


Tänä viikonloppuna oli kekkereitä ihan tuplabuukkaukseen asti ja koko meidän perhe oli myös yökylässä! Eilen vietettiin monenkin kaverin tupareita :-) // Punaa huuliin ja menoksi! // Huomiseen espanjan tenttiin valmistautumista.. // Tähän päivään herättiin valkoisin maisemin <3 #fiiliksissä !!


Ei kommentteja: