perjantai 5. kesäkuuta 2015

What a happy morning looks like

Varoitus: jos et halua nähdä maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi, älä lue tätä postausta.

Oon aivan innoissani, niin innoissani, että suorastaan räjähdän kohta! Nyt on niin monta syytä hymyillä, että ei voi muuta tehdä kuin...HYMYILLÄ! Tähän fiilikseen heräsin tänä aamuna, joten vedin hiukset sotkunutturalle, heitin kimonon päälle ja hymyn huulille.

IMG_8519

Meidän muutto on nyt ohi (lukuunottamatta muutamaa kassia odottamassa purkamistaan) ja vikat tavarat siirtyivät uuteen kotiin viikonloppuna. Viime viikko oli rankka, sillä meillä molemmilla oli paljon töitä ja siihen päälle sitten vielä muuttamista. Ollaan kuitenkin todella tyytyväisiä uuteen kotiin ja sijaintiin, ja muutamat vieraatkin on jo tämän uuden kodin päässeet näkemään ja ihastelleet samalla tavalla. 


IMG_8507

Pienen tauon jälkeen mulla on taas inspiraatiota aivan eri tavalla ja innolla avasin bloggerin tänä aamuna. Muutamia postauksia on jo suunnitteilla ja joten hang in there! :)

IMG_8521

Ja tällä hetkellä ehkä suurin syy mun hymyyn on se, että tänään mulla ja poikaystävällä alkaa parin viikon kesäloma! Eikä nämä syyt hymyilyyn vielä tähän lopu, sillä varattiin eilen reissu etelän lämpöön ♥  Oon käynyt kerran aiemminkin Kreikassa ja ihastuin siihen niin kovasti, että ensi keskiviikkona loikoilen aika lailla tähän samaan aikaan turkoosin meren valkoisella hiekkarannalla lämmöstä, seurasta ja lomasta nauttien - hymy huulilla tietenkin


EN: I have so many reasons to smile to right now! My summer holiday starts today and next week me and my boyfriend are heading to Greece. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan aito postaus ��

Anna Veikkanen kirjoitti...

Kiitos, ihana kommentti :-)!!