sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Home spa

Spa kotona - kuka siitä nyt kieltäytyisi? Mä oon ihan liian laiska kuorimaan ja rasvaamaan mun ihoa mutta ajattelin, että nyt ennen rantalomaa se voisi tehdä ihan hyvääkin. Joskus nuorempana kokeilin enemmänkin itse tehtäviä ihon hoito-sörsseleitä mutta nyt "vanhemmiten" kaikki vaan pitäisi aina hoitua niin helpolla. Toisin sanoen nappaan kaupasta jonkun purkin ja todennäköisesti maksan siitä lähemmäs pari kymppiä.

Tämä mun kokeilema resepti on kuitenkin varsin edullinen ja ainekset siihen löytyvät varmasti melkein jokaisen kodin keittiön kaapista! Sokeria ja hunajaa nimittäin, kirjaimellisesti ihanan herkullinen yhdistelmä. 

IMG_8666

Sekoita ainekset sekaisin, huomaat kyllä sopivat mittasuhteet kun aines jähmettyy. Jos haluat kuoria jalat, suosittelen sheivaamaan ne ensin. Aine pääsee siten vaikuttamaan paremmin :) Sitten ei muutakun kuorimaan!

IMG_8638

IMG_8645

Täällä meidän uudessa kodissa on myös kylpyamme, joka tuntuu niin luksukselta! Oon käynyt nyt kylvyssä ainakin...kolme kertaa viikon sisään. 

IMG_8654

Kun aine on pesty pois rasvaa iho nopeasti, jottei se pääse kuivahtamaan koppuraksi. Ainakin mun kasvojen iho kaipaa suht välittömästi suihkun ja muun peseytymisen jälkeen rasvaa, enkä nuukaile sen käytössä ollenkaan. 

Mun ihosta tuli ainakin tosi pehmeä ja olo oli pikku spa-hemmottelun jälkeen tosi freesi! Kokeilkaa tekin 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan välimerellinen marmoritausta! Nautinnollista aurinkoista lomaa Kreikan rannoille, mutta muistathan suojakertoimet! Toivottavasti tulee paljon pisamia lisää!

Anna Veikkanen kirjoitti...

Kiitos, marmori on ihana elementti :-)! Ja kiitos, kertoimista on huolehdittu ja pisamia on tullut aikamoinen määrä lisää!