keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Home made burgers

IMG_8529

IMG_8531

IMG_8527

IMG_8533

Siinä se sitten olisi, mun ensimmäinen "resepti" siis. Oikeesti tykkään kuvailla ruokaa ja tarjoiluja, mutta jotenkin en saa ikinä niitä kuvia ja reseptejä sitten ihan tänne asti.

Tässä olisi kuitenkin helppo kotiruoka (tai miksei vaikka tupari- tai juhlatarjoiluidea) itse kullekin! 

Tarvitset:

1-2 pkt Pulled porkia
salaattia
kurkkua
tomaattia
sipulia
cheddar-juustoa
majoneesia
sämpylöitä


Jos joku ei ole vielä pulled porkkia kokeillut niin nyt ei muutakun testaamaan! Niin hyvää! Me ollaan ostettu kaupasta paketti ja lihakimpale paistetaan sitten uunissa. Helpoiten lihan saa revittyä kahdella haarukalla. Simple as that. (Oonpa muuten kuullut lähipiiristä, että on itsekin valmistettu nyhtöpossua mutta siihen saa kuulemma varata sitten aika lailla koko päivän. Eli sitä suosittelen vain hifistelöille ja kokin aluille.)

Tällä kertaa kokeiltiin Fazerin alku-sämpylöitä, jotka on just eikä melkein sopivan kokoisia tuohon hommaan (sämpylät mahtuu ainakin meidän paahtimeen, joten rapeatkin leivät onnistuu helposti!). Antti lisäsi joukkoon myös jalopenoja ja tuohonhan sopisi kunkin maun mukaisesti vaikkapa salsaa, guocamolea tai mitä tahansa! Aika helposti muokkailtava resepti :-) Tähteistä voi sitten pyöräyttää vaikkapa salaatin!


Tämä on muuten ajastettu postaus (ensimmäinen sellainenkin eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla) ja tällä hetkellä meidän lennon pitäisi laskeutua Zakinthokselle ;) 

Ei kommentteja: