sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Nahkareppu

IMG_8006
 
 
blogi 

IMG_8034

Pieni paussi bloggailusta koulu- ja työkiireiden takia. Tällä viikolla oli siis pari välitenttiä, joista toista stressailin aika paljonkin. Jollain ihmeen keinolla se taitaa nyt kuitenkin mennä läpi, varmuuden vuoksi laitan vielä sormet ristiin!

Tällä viikolla oon fiilistellyt aurinkoisia kelejä ja tennareita, sekä niitä sukattomia nilkkoja. Jihuuuu!! Noi tennarit on itseasiassa peräisin perjantaiselta shoppailupäivältä mutta ei kuitenkaan sieltä Lauttasaaren ystismyynneiltä.. Jouduttiin kaverin kanssa nielemään karvas pettymys kun tarjolla oli enää ehkä ne kaikista ei-houkuttelevimmat parit.. Myyjä kuitenkin vinkkasi, että Forumin Vans- ja Ponkes-liikkeissä on hintasirkus ja siellä on myös enemmän kokoja jäljellä. Mulla oli kiikarissa juurikin nuo slip onit leopardikuosissa  mutta tää käärmeennahkaversio ei musta ollut ollenkaan hullumpi - ja vielä -50% alessa! Mun oli suorastaan pakko ostaa noi. 

Reppua mä oon mietiskellyt jo hetken, sillä sitä nyt on vaan niin paljon helpompi kantaa kuin painavaa ja tavaraa täynnä olevaa isoa käsiveskaa. Pienen etsiskelyn ja sovittelun jälkeen mulla on taas reppu! Kuinka iloinen voi olla yhdestä repusta?? Musta oli eilen jotenkin niin hauska käppäillä reppu selässä, viimeksi taisin käyttää reppua ala-asteella..


Nyt mä alan valmistautumaan ulkoiluun ja ehkä raflaillalliseen! Ihanaa ja AURINKOISTA sunnuntaita

4 kommenttia:

Saranda Dedolli kirjoitti...

Oot niin söppänä!

Anna Veikkanen kirjoitti...

Haha, no kiiitos :-)

Noora Ratilainen kirjoitti...

Mistä toi sun reppu on?

Anna Veikkanen kirjoitti...

Se on H&M:stä ostettu pari kolme kuukautta sitten :) luulen että voisi löytyä vaikka nettikaupasta!