tiistai 3. maaliskuuta 2015

Lomakuvia

Ensimmäisiä lomakuvia, olkaa hyvät! Mulla on tässä ollut vähän kaiken näköisiä tekniikkaan liittyviä ongelmia mutta eiköhän tästä selvitä.. Monesti se vika tuntuu kuitenkin olevan käyttäjässä vaikka kuinka kiroaisin krhm krhm..

IMG_0806

Mulla oli lentokoneessa oikein huippua seuraa! Käytiin katsomassa toi Fifty shades of grey-leffa ja innostuin ostamaan sen myös kirjana. Millonkohan oon viimeksi lukenut saati sitten oikein ostanut kirjan??

Mutta niin, se meidän matka. Se sijoittui Italian Alpeille, pieneen Cervinia nimiseen kylään. En ole aiemmin käynyt Alpeilla erästä pikaista koulun vaihtariviikon retkeä lukuunottamatta ja jo heti kylään tullessa aistin ihanaa Alppimaista tunnelmaa! Kylä on mun mielestä tosi söpö ja noh, pieni mutta jotenkin niin sopiva tuohon paikkaan.


IMG_7882

IMG_7910

IMG_1035

Voi että nää maisemat! Näitä ei kyllä ihan heti unohda :-)

alpit blogi

IMG_7804

alpit

IMG_7868

Meidän matka onnistui tosi hyvin ja kelikin oli aivan mahtava muutamaa pilvisempää päivää lukuunottamatta. Mitään ei sattunut ja säästyttiin kummatkin taudilta, joka tuntui kulkevan muiden suomalaisten keskuudessa. Mua jännitti etukäteen hieman se, että jos  murran vaikka jalkani rinteessä. Mutta onneksi ihan turhaan!

Viikon aikana nautittiin upeista maisemista, kelistä, ruuasta, seurasta ja siitä laskemisesta. Aion ehdottomasti palata vielä Alpeille laskettelun tai jossain vaiheessa kenties patikoinnin/vuorikiipeilyn merkeissä! 

Kuvia riittää vielä toiseenkin postaukseen, joten jos reissukuvat ja kertomukset kiinnostaa niin stay tuned! :-)

2 kommenttia:

Saranda Dedolli kirjoitti...

Ai vitsi, todellakin kiinnostaa! Keep 'em coming!

Anna Veikkanen kirjoitti...

Jes, kiva kuulla!! :-)