maanantai 9. helmikuuta 2015

Viime viikonloppu

IMG_7753

IMG_7777

IMG_7755

IMG_7769

IMG_7788

Viime viikonloppu meni taas ihan hujauksessa! Kuvia kertyi yllättävän vähän mutta fiilistelen silti sitä, kuinka useasti kameraa tulee käytettyä verrattuna aiempaan. ( Joku kerta revin muuten pelihousuni tän Bloggerin kanssa. Kuvista tulee yhtä tarkkoja kuin näkymä tihkusateella ja kuvien asettelu postaukseen on yhtä taistelua.. Thänks hei.)

Meidän viikonloppuun kuului hyvää ruokaa, herkuttelua, vähän viintä, höpöttelyä, yöllisiä keskusteluja ja tyttöjen juttuja. Ja vähän shoppailua! Koitan säästellä rahoja alle parin viikon päässä häämöttävään reissuun mutta yhtä takkia en vaan voinut jättää kauppaan.. Toivottavasti pääsen esittelemään sen täälläkin pika puoliin! Ja hyvien asukuvien kanssa, heh.

Mun viikonloppumeininkejä latisti hieman se, että onnistuin sairastumaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Sairastelu kestikin mokomat 24 tuntia ja tänään menin jo töihin vaikka eilisiltana kuumetta oli vajaat 38 astetta. Ihmeparantuminen? 

Huomenna aion hoitaa mahdollisimman paljon koulujuttuja, päästä pienen tauon jälkeen salille ja katsoa mun lempisarjoja. Ehkä hieman laimeista tunnelmista huolimatta, tästä viikosta tulee hyvä! 

Ei kommentteja: