torstai 19. helmikuuta 2015

Black on Black // Collage

Musta kollaasi


1. Kimono  2. Lippis  3.Vans     4. Hattu     5. Pitsitoppi     6. Neule   
7. Nike      8. Reppu      9. Lasit


Kevään lähestymisestä, tai oikeestaan ihan vuodenajasta, huolimatta himoitsen (aina) mustia juttuja. Kollaasissa on paljon vaatteita ja asusteita, joita oon etsinyt tai mietiskellyt jo ihan liian kauan. Miten esimerkiksi perus mustan neuleen löytäminen? Vaatimuksena edes jonkunlainen istuvuus, mutta silti rento olemus ja nukkaamaton matsku. Mahdoton tehtävä. 

Noi Vanssit on pyöriny mun mielessä varmaan jo viime keväästä asti! Mietin silloin, että todennäköisesti kyllästyn noihin muutamassa viikossa ja hintakin on sen verran korkea ettei ehkä kannata ostaa. Nyt on suunnilleen vuosi mennyt, enkä silti ole unohtanut lepardi slip oneja. Heti ilmojen lämmetessä marssin kauppaan ja ostan ne!  

Oon muutenkin huomannut hieman nirsoilua tässä mun ostoskäyttäytymisessä. Mutta sehän on oikeestaan vaan hyvä asia! Paitsi että turhaannun välillä itse itseeni... Nykyään tulee yhä harvemmin ostettua ihan kivoja vaatteita ja vaikka löytäisinkin jotain tosi kivaa, saatan jättää sen kauppaan odottamaan ihan vaan sen takia, että muistanko sen vielä vaikka seuraavana päivänä. Muistin muuten tätä kirjoitellessani, että näin viikko tai pari sitten Mangossa tosi kivoja college-paitoja, mutta en ostanut vaikka kuinka mieli teki. Enkä muuten enää kaupasta ulos kävellessäni muistanut koko paitoja... Ehkä ihan onnistunut ostamatta-jättämis-päätös siis! ;)

Ei kommentteja: