tiistai 3. helmikuuta 2015

Helmikuisia suunnitelmia


Tänään mulla on ollut vapaailta suunnitelmista. Antti joutui yllättäen iltavuoroon (which never happens btw) ja ajattelin viimeistellä pari koulujuttua valmiiksi. Noh, todellisuudessa jumituin koulun jälkeen kännykkä kädessä sohvalle ja ajattelin ottaa  pienet päikkärit. Parhautta! ...Kunnes heräsin kahden tunnin päästä ihan unenpöpperössä... Jatkoin kuitenkin suoraan salille ja nyt odottelenkin Anttia kotiin Sinkkuelämää katsellen. Muistan varmaan tämän(kin) jakson ulkoa mutta pakkohan sitä on vaan katsoa uudestaan ja uudestaan!Oon tässä innolla selaillut mun kalenteria helmikuun kohdalta. Se näyttää olevan täynnä toinen toistaan kivempia suunnitelmia! Ja ennen kaikkea ihmettelen ja olen innoissani siitä, kuinka nopeesti se maaliskuu ja kevät lähestyy!Tällä viikolla meillä on treffitorstai, koska jos ei joka päivä niin ainakin joka viikko pitää olla jotain kivaa hyvänmielenextemporejuttua. Perjantaina lähden viikonlopun viettoon Lahteen Imatra-tyttöjen kanssa! Tästähän alkaa jo muotoutua joka vuotinen helmikuutraditio.

Ensi viikolla mulla alkaakin sitten hiihtoloma, joka sattumalta kestää kaksi viikkoa. Ensimmäisen lomaviikon vietän töiden parissa ja piipahdan ehkä myös Imatralla. Sitten on ystävänpäivä, mutta vaikka kuinka olenkin suunnitelmaintoilija, mulla tai no meillä ei vielä ole sen erikoisempia suunnitelmia sille päivälle. Toinen lomaviikko, joka on samalla jo helmikuun viimeinen viikko, menee Alpeilla auringosta ja valkoisista hangista nauttien! Tänään jäljellä vielä 18 päivää reissuun..

Olen siis päättänyt, että helmikuusta tulee aivan super kiva kuukausi! 

2 kommenttia:

Saranda Dedolli kirjoitti...

Ai sä meet Alpeille!? Kui SIISTII! :D Toivottavasti kalenterissa on tilaa myös blogimiiteille ja kuvaamiselle <3 Viimeistään sit maaliskuussa!!

Anna Veikkanen kirjoitti...

Joo me lähetään sinne, ihanaa!! :-) haha no on! Ja viimestään sillon joo ;)