torstai 3. joulukuuta 2015

Ostokäyttäymiseni

On muuttunut viime aikoina. Enää ei tule niitä pakko-ostoksia, joita ilman en voinut lähteä shoppailukierrokselta. Vaatteen laatu merkitsee enemmän, kuten myös hinta-laatusuhde.
Julistinkin tuossa loka-marraskuun vaihteessa itselleni loppu vuoden kestävän ostoslakon alkaneeksi! (Siitä syystä myös kirppislöytö-postaussarja on tauolla...)


Onko se sitten huijaamista, jos lakko on aloitettu mutta juuri sitä ennen on kerennyt tekemään pari nettitilausta ja saa ostokset lakon aikana? Eeeeiii....hän?
Lupasin itselleni, että lakko muuten on ja pysyy ensi vuoteen saakka lukuun ottamatta mun synttärilahjamatkaa Pariisiin. Siellä aion koluta kaiken maailman kirpparit kuten myös Champs Elyseen - mutta aivan täysin en aio hullaantua. Ehkä.Luonnostelin tätä postausta sattumalta juuri black fridayna ja niin kutkuttavat alennukset joka samperin paikassa, että en meinannut housuissani pysyä. Kello näytti jo lähemmäs keskiyötä eli tarjoukset menivät useimmissa paikoissa umpeen keski yöllä. Muistan ajatelleeni, että parempi pysyä siihen asti poissa koneen lähettyviltä tai saatan tehdä vahinkoja muun muassa eräässä nettikaupassa kenkäosastolla.. 


Kuvat: Enna Rautiainen

2 kommenttia:

Saranda Dedolli kirjoitti...

Pakko (taas) kehua tuota takkia, aiivan ihana!

Anna Veikkanen kirjoitti...

Kiitos! Se on harmaiden päivien pelastaja <3