torstai 15. lokakuuta 2015

Overload

Hirveä into blogata mutta ei mitään sanottavaa? Musta tuntuu, että oon ammentanut kaiken sanottavani koulutehtäviin. Eilenkin jumituin moneksi tunniksi sohvalle kirjoittamaan arviota lukemastani kirjasta ja olo oli sen jälkeen kyllä kaikkensa antanut!!
Nyt töiden loppumisen jälkeen on olevinaan niin paljon vapaa-aikaa. Mutta en ihan tosissani meinaa löytää aikaa edes telkkarin katsomiseen ja tuntuu, että siinäkin hengähdyshetkessä olisi tehtävä toisella kädellä jotakin, laitettava ruokaa, siivottava ja mietittävä samalla espanjan verbitaivutuksia. Päässä pyörii about 73291 ajatusta ja deadlinea samaan aikaan!

Miksi syksyllä on aina jotenkin niin paljon kaikkea? Tuntuu, että aikuisetkin voivottelevat työurakoitaan juuri syksyisin. Ehkä se ensi viikon syysloma tulee mulle ihan hyvään saumaan! Sitä ennen tulisi vielä hoitaa vihoviimeiset kouluhommat, pitää hauskaa tämän illan approssa ja viettää mun synttäreitä!! :-) Keskitytään niihin kivoihin juttuihin, niin eiköhän tästä syksyn puristuksestakin selvitä! 

Ei kommentteja: