tiistai 20. lokakuuta 2015

21


Mun oikea synttäripäivä oli eilen mutta varsinaisia juhlia juhlittiin pienellä porukalla jo viime lauantaina! Eilinen meni arkipäivänkin takia rauhallisesti mutta pääasiassa siksi, että täällä ollaan nyt ihan flunssan nujertamina sängyssä. Harmittaa, että tauti osui just eiliselle mutta tehtiin siitä huolimatta Antin kanssa kivoja spessujuttuja :-)

Tässä ollaan vielä tosi nuoria mutta muistan esimerkiksi 15-vuotiaana miettineeni, että härreguud yli kakskymppiset on v a n h o j a. Sen ikäisenä pitäisi olla elämä reilassa ja kohta puoliin perheen perustaminen edessä. Onhan nämä ajatukset ja muut tavoitteet tässä vuosien mittaan hieman muuttuneet mutta siihen suuntaan tässä kai ollaan menossa. 

Tänään eksyin vanhojen valokuvien pariin vaikka kuinka pitkäksi aikaa ja senkin takia tässä vanhoja muistelen! On tässä 21 vuodessa myös viisastuttu - ainakin siitä 15-vuotiaasta teinitytöstä. Itsevarmuutta on tullut roppakaupalla lisää, muiden mielipiteet on jossain taka-alalla, enää ei ole niin väliä tuleeko niitä onnitteluja facebookissa kaksi vai kolme sataa. Kunhan ne tärkeimmät tyypit muistaa ja pysyy lähellä! :-)


Pssst... Ekassa kuvassa näkyvän raakakakun ohjetta tulossa blogiin lähipäivinä!!


Ei kommentteja: