keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

M a a l i s k u u

Heippa helmikuu ja moi maaliskuu! Onko tämä se eka virallinen kevätkuukausi? Jos on niin i'm in! Kyllä mä sitä lunta rakastan mutta saa se kevätkin sieltä jo tulla.

Mitäs kaikkea mä helmikuussa teinkään?Ostin aivan ihanat (ja aivan liian kalliit mun budjetille) mokkanilkkurit. Plussaa päheestä ulkonäöstä, sekä mukavuudesta!!Kävin elämäni ensimmäisillä rotinoilla! Viemisiksi vein tuon nallen, josta tuli kuulemma heti vauvan lemppari <3 Mummouduin aka värjäsin hiuksia astetta harmaammaksi. Kysymys kuuluukin, että miten ihmeessä mä saan pidettyä nämä harmaana (!?)


Söin  s u p e r  hyvän annoksen ravintolassa. Luulen, että vihdoin tällä viikolla myös meillä kokkaillaan Saigon bowlia.

Katsoin kolmet wanhat yhtenä päivänä. Ja vitsi, että tykkäsin! Mun pikkuveli oli tänä vuonna tanssahtelemassa ja aamusta asti pääsin seuraamaan päivää. Pientä nieleskelyä ja niiskutusta oli havaittavissa heti aamusta ensimmäisen frakin sovituksen yhteydessä...Käytin pitkästä aikaa kunnon eyelinereita, joita joskus käytin ihan päivittäin. Ja rakastuin niihin taas uudelleen! Muistona tämä mahtava kuva.Piristin flunssaista itseäni ihanalla sunnuntaiaamiaisella.Napsittiin ihanan Elliksen kanssa kuvia kivassa ympäristössä. Ja vietettiin muutenkin aikaa yhdessä <3
Helmikuun suurimpia juttuja oli tuo mötikkä niin kuin mummoni sanoi. (:D) Vuosien mielessä pyörittelyn jälkeen siinä se on!Hiihtoloma-aktiviteettina ajeltiin Messilään laskettelemaan. Niin kivaa!! 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka oli vuoden lyhyin kuukausi, niin ehdit kokemaan kaikenlaista kivaa! Hauskoja kuvia, kiitos!

Anna Veikkanen kirjoitti...

:-) :-) kiitos itsellesi!